„Беласица“ посреща „Банско“ в Коларово за Купата на АФЛ

550
5353

Току-що бе изтеглен жребият за първия кръг за Купата на АФЛ в офиса на ОблС на БФС Благоевград. В присъствието на Георги Георгиев , Георги Коцев-Гаджо, Христо Джоджов и Пламен Скендерски бе изтеглен жребият за първите срещи за Купата на АФЛ, които ще се играят в сряда, 13 септември от 17 часа, както следва:
„Беласица“ – „Банско“ – на стадиона в село Коларово;
„Пирин“ – Разлог – „Септември“ – Симитли-на градския стадион в Разлог;
„Пирин“ – Гоце Делчев – „Вихрен“ – Сандански – отложен. Причината за това е, че на същата дата, 17 септември, отборът на „Вихрен“ посреща „Хебър“ – Пазарджик в мач за Купата на България.
Ето какво сподели Иван Златински, старши треньор на „Беласица“ веднага след жребия: „Предстои ни тежък двубой срещу отбора на „Банско“. Този тим ненапразно е в челото на таблицата  на ЮЗ трета лига. Разполагат с много класни футболисти,  играли в различни отбори от професионалната лига. Най-късно във вторник ще има яснота с кои футболисти ще излезем на терена в Коларово срещу отбора на „Банско“.

СПОДЕЛИ

550 КОМЕНТАРА

 1. по- добре да си гледаме първенството ! в мача с банско би трябвало да изтече наказанието ни – мач при закрити врати и в събота да посрещнем героя с публика . само бела !!

 2. Ебати насрания сайт!
  Дрън-дрън, бля-бля!
  Ебати новината!
  1. не е – ОблС на БФС
  2. тези отбори по Фехтовка ли са?
  3. май има някакви цифри в имената на отборите по Фехтовка или други допълнения
  4.Супер неграмотно написано
  5.БЛАГОДАРЯ !!!