Концерт „Спомен за Влади…” на 30 март в Петрич в памет на обичания изпълнител Владислав Вълчев

37
836

Община Петрич и НЧ „Братя Миладинови-1914” организират концерт-спектакъл под надслов „Спомен за Влади…”, посветен на изпълнителя от Петрич, който вече не е сред нас – Владислав Вълчев. В концерта участие ще вземат изпълнители и колективи от страната и чужбина, близки приятели на Владислав Вълчев и негови възпитаници. Това са: Благица Павловска от Р Македония, Володя Стоянов, Иван Дяков, Димитър Димитров, МФГ „Огражденска четворка”, Алеся Вълчева, Костадин Запрев, Ансамбъл „Гайтан”, ВИГ „Серенада”, Танцова формация „Пролет”.

Концертът ще се състои на 30.03.2018 г., петък, от 18.30 ч в големия салон на читалище „Братя Миладинови-1914”.  Входът е свободен.

Припомняме, че Владислав Вълчев е носител на почетния плакет на Община Петрич, удостоен е с редица награди от фестивала „Пирин фолк” и други музикални форуми, както в страната, така и в чужбина. Владислав Вълчев беше и един от ръководителите на Танцов състав „Пролет” при НЧ „Братя Миладинови-1914” Петрич.                     Песните на Влади винаги ще се помнят и пеят!

 

 

 

СПОДЕЛИ

37 КОМЕНТАРА