Мъж от Самуилово закла своя гост сътрапезник

73
11384

Благой Митрев от петричкото село Самуилово закла и наряза на парчета своя гост и сътрапезник Георги Златков преди около час. Двамата са били пияни, убийството е станало след скарване между тях В момента на място полицейски екип прави оглед в къщата на Митрев.

И убиецът, и жертвата, са приятели и отколешни сътрапезници. Събрали се на чашка за пореден път в къщата на Митрев. Пийвали, по едно време се скарали.

След като убил госта си, Митрев го нарязал на парчета. След това отишъл при съседи и ги помолил да сигнализират полицията. Полицаите, натоварени да работят по случая, заварили Митрев в къщата му. Той обяснил, че неговият приятел му скочил на бой, затова му посегнал.

Благой Митрев работи като общ работник в земеделието. Георги Златков също като него отива да работи на полето, когато го повикат.

СПОДЕЛИ

73 КОМЕНТАРА

  1. Title

    […]Wonderful story, reckoned we could combine a handful of unrelated information, nevertheless actually worth taking a appear, whoa did a single learn about Mid East has got more problerms at the same time […]