НАРУШИТЕЛИ НАПАДНАХА С БРАДВИ СЛУЖИТЕЛИ НА ЮЗДП ДО РОМСКАТА МАХАЛА НА САМОКОВ

1
453

Служители на „ДГС Самоков” са били нападнати с брадви от заловени на място системни нарушители, които впоследствие са счупили и стъкло на служебния им автомобил. Поредното грубо посегателство се случва на 17 януари, след констатирана незаконна сеч в местността „Ридо” в близост до ромската махала на Самоков. Нападението е извършено при опит от страна на горските да конфискуват каруците и незаконната дървесина.

По-рано същия ден при съвместни проверки на горските с представители на полицейското управление в гр. Самоков в местността „Продановски рид” е установено друго нарушение – незаконна сеч и транспортиране на дървесина. От бракониерите са задържани 2 бензиномоторни триона и две каруци.

За случая е уведомена Районната прокуратура в Самоков.

 

СПОДЕЛИ

1 коментар

  1. Само нов закон за защита на живата и собствеността/частна,общинска и държавна/с бойно оръжие,стреляне на месо,за предпочитане с/у групи с калашник, ще се стреснат и дисциплинират тези търтеи,които живеят на гърба на граждани,общини и държава с цели поколения,които разрушават всичко около себе си-крадат,мамят,обират,убиват.не плащат данъци,ток,вода,а постоянно им се дава и прощава отгоре на това,за да извършват повече ежедневни престъпления.Посягат на държавни служители,на държавно имущество.Ако и др.етн.групи/българи,турци и др./в страната ни започнат по същият начин да постъпват,какво ще остане от държавата ни?