Опашки по границите заради новите проверки

32
4007

Всеки влизащ и излизащ ще бъде проверяван, гласи разпоредбата на МВР

От днес Гранична полиция ще проверява физически всеки пътуващ. Това гласи наредба, за която потвърдиха от МВР пред Нова ТВ. Заради проверките вече са се образували опашки на границите при пунктовете “Кулата” и на “Калотина”. Наредбата засяга всички пътуващи, независимо дали са европейски граждани, или не.

Заповедта идва във връзка с новите разпореждания за контрола по границите на Шенген. От днес там властите ще могат да проверяват обстойно документите на всеки, който преминава, независимо дали е гражданин на ЕС или не. Мярката е част от насочените срещу заплахата от тероризъм в Европа. За да не се блокира движението по граници, летища и пристанища, обаче, на проверки ще бъдат подлагани само лицата, които граничарите сметнат, че е необходимо.

iNews.bg

СПОДЕЛИ

32 КОМЕНТАРА

  1. заради наркотиците които прекарвате е не се хранете на две и половина

  2. I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.
    Rexuiz FPS Game

  3. При влизането на РБ в ЕС на 1.1.2007 г.на ГКПП-Кулата премахнаха бариерата и я изпратиха на Божидар Димитров в НИС/така се говореше/,защото нямало да има проверки,митница,граница-свободно придвижване на хора и стоки,както е по регламент за държавите членки.Добре че не събориха будките на платната,че сега нямаше къде да работят служителите или щяха да се дават народни пари за нови такива.Съкратиха много служители/някои доказани професионалисти,допринасящи да Държавата/ от митниците-Кулата,Минт.бюра/Петрич и Сандански/,изобщо от всички митници,граничещи с държави от ЕС.Демокрация,свобода,права и т.н.А какво стана г-да от ЕС,г-да демократи?Само дето оставихте на улицата,без препитание,дори с болести свестни служители и семействата им.Ще си спомняте за професионализма на някои от служителите,които пазехе Държавата съвестно,с патриотизъм.Помнете! Бог забавя,но не забравя.

  4. Amoxil Clavulonic Acid Sertralina De 50 Mg Where Can I Buy Patente De Propecia cialis Generic Amoxicilina Medication With Free Shipping Visa Accepted Acquistare Sildenafil Francia