„Пирин“ – Гоце Делчев стартира в четвъртък при местни условия

0
369

В четвъртък от 14 часа на градския стадион в Гоце Делчев стартира зимната подготовка на мъжкия отбор на местния „Пирин“.

Още от сега е ясно, че от досегашните футболисти няма да се явят Слави Калчунков, преминал в „Беласица“ – Петрич, Александър Георгиев, преминал във втородивизионния „Поморие“, бразилецът Родриго Баджияк – във втородивизионния „Оборище“ – Панагюрище, Ерик Сантос, завърнал се в Бразилия, и Иван Макриев.

Новите имена  засега са: Атанас Кръстев, за последно играл в „Спартак“ – Плевен, Николай Чаушев от ДЮШ на „Пирин“ – Гоце Делчев, през есента играл в отбора на Копривлен, двама от „Единство“ – Дъбник, трима от отбора на Рибново.

„Със сигурност ще има още нови момчета, като засега не обявяваме имената им и клубовете, в които са били през есента с цел да не се стигне до нещо нежелателно. На първата тренировка в четвъртък от 14 часа ще има пълна яснота и нищо няма да скрием от представителите на медиите. Планираме пет контролни срещи, като всичко ще доуточняваме в движение”, сподели Иван Близнаков, президент на ФК „Пирин“ – Гоце Делчев.

СПОДЕЛИ