Страх от конкуренция? След отменена пресконференция Д. Капитанов се отприщи по фрейсбук срещу отдавнашния си опонент срещу Д. Атанасов

1982
888408

Лидерът на БСП – Петрич Йорданка Атанасова свика днес на обяд пресконференция, на която предшественикът й и настоящ съветник Димитър Капитанов трябваше да коментира обявеното вчера от националния лидер на партията Корнелия Нинова сливане на соцпартията и АБВ. Неочаквано обаче Капитанов се извини, че пресконференция няма да има, а той ще публикува коментара си по повод сливането и Димитър Атанасов на фейсбук профила си по-късно. На неофициално поставен въпрос дали Капитанов и Атанасова очакват бившият общински лидер на БСП – Петрич и общински и областен лидер на АБВ Димитър Атанасов ще се кандидатира за общински председател на БСП – Петрич на очакваната извънредна изборна общинска конференция на партията, Капитанов отговори, че Атанасов няма лице за това, и припомни, че той е преминал през много партии.

Вероятно за да не ангажира с мнението си цялата общинска организация на БСП – Петрич, часове по-късно той го публикува във фейсбук. Ето какво е написал Капитанов в профила си:

„Член съм на БСП от 1981г. и никога не съм я предавал. Бил съм редови член и в момента съм. Бях и председател на ОбС на БСП-Петрич близо 8 години. Печелил съм и съм губил политически битки. Съхранявахме организацията в много трудни времена и я опазихме ( и продължаваме да го правим) от ударите на вътрешни и външни врагове, но по голям позор от това, което видях вчера, сигурно няма да има.
Кой провокира лидера на моята партия да седне на една маса с човек, който нанесе изключително много злини на БСП-Петрич- лицето Димитър Атанасов- преминал през няколко партии, председател на БСП преди мен, предавал и продавал партията много пъти. И сега отново се влива в БСП.
Аз не познавам по-деградирал морално и политически от него човек в Общината. За него хората не говорят нищо. Защо ли?
Преди Атанасов да се досети да излезе от политическото небитие , с помощта на СИВИЯ КАРДИНАЛ от Петрич, веднага след фиаското на АБВ на МИ 2015, обикновените, редови членове се върнаха в БСП, разочаровани и огорчени от измяната.
Великия Атанасов, обаче има изключителен нюх към парите и властта, намира най-прекия път към тях, но винаги губи.
Аз споделям идеята на на Нац. Ръководство за привличане на истинските членове и симпатизанти на БСП, но не на предателите, които по един или друг начин ги излъгаха и разочароваха“.

За сливането на БСП и АБВ се заговори след празника „Цветница“ на хижа „Беласица“ тази година, когато Димитър Атанасов се появи с областното ръководство на АБВ, носейки в джоба си декларация за сливането. От тогава датират прогнозите, че Атанасов ще се бори за лидерското място в БСП – Петрич.

Днес той отказа да коментира поста на Капитанов във фейсбук.

СПОДЕЛИ

1982 КОМЕНТАРА

  1. [URL=https://sexonsk.life]проститутки новосибирска[/URL]
    [URL=http://rus.sibirki.com/now.html]Проститутки новосибирска[/URL]
    [URL=https://nsksex.vip/s/deshevie]проститутки новосибирска[/URL]
    [URL=https://sexnsk.mobi]проститутки новосибирска[/URL]
    [URL=http://lux.nsexy.ru/deshevie]Проститутки новосибирска[/URL]