ЦСКА и „Беласица“ завършиха 1:1 в Коларово

20
1343

Доста напрегнат мач, изпълнен с много интересни моменти пред двете врати, изиграха футболистите на „Беласица“ и „ЦСКА-1948“ в Коларово. През първата част на срещата по-добре стояха на терена футболистите на гостите, но ударите на нападателите им не бяха точни срещу вратаря Кирил Георгиев. В 28-ма минута Иво Самарджиев от „Беласица“ от около 25-26 метра уцели сглобката отдясно зад вратаря на гостите Емил Михайлов. През втората част на срещата отборът на „Беласица“ заигра по-добре и по-често се озоваваше пред вратата на гостите. В 63-та минута след центриране отдясно в наказателното поле на „Беласица“ Петко Петков от ЦСКА с глава изпрати топката в тялото на Александър Смилков и тя влетя в собствената му врата за 0:1. Това не отчая петричани, те продължиха да играят по-напористо, търсейки изравнително попадение. В 74-та минута при контраатака на „Беласица“ последва центриране, и намиращият се в помощ на нападението капитан на отбора Любомир Граминов насочи кълбото в далечния ъгъл  на Емил Михайлов за 1:1. В 82-ра минута Запро Динев от домакините можеше да реши мача в полза на „Беласица“, но неопитността си каза думата, и младокът изпрати топката в тялото на Емил Михайлов.

СПОДЕЛИ

20 КОМЕНТАРА

  1. голямо браво на момчетата ! това трябва да е лицето на беласица във всеки мач- пълно себераздаване от първата до последната минута . комплименти и за треньорското ръководство ! респект и за близо 1000 запалянковци от цялата община , подкрепили отбора въпреки почти непрекъснатия дъжд ! бела – преди , сега , завинаги !!

  2. Запор пак длъжник на отбора!Кой мо дава заплата и за какво?Депутатски емунитет!

  3. Pozitiv – это негормональный препарат, который помогает вашему организму выработать серотонин и мелатонин, которых так не хватает для радости!
    Сайт: http://workle.website/74