16 часа Петрич без вода заради почистване на резервоарите

6
2227

Вече повече от 16 часа Ниска и Средна зона на Петрич са без питейна вода. Причината е плануваното почистване на резервоарите и смяна на кран на помпена станция на втори подем. ВиК – Петрич обяви, че вода няма да има в целия град от 9 до 17 часа. Но по незнайни причини водоподаването бе спряно в някои райони още в 5 часа сутринта, което изненада неприятно петричани. Работници, служители и ученици тръгнаха на работа немити и ядосани. Управителят на ВиК Ивайло Христов обясни, че водата е спряна толкова рано, защото не се е знаело за колко време се изпразва водопроводната система.

ВиК не удържа на думата си и за крайния час на липсата на вода. В много малко райони водата дойде, в други – дойде и спря, а в по-голямата част на Ниска и Средна зона няма и след 21 часа.

„Бесни сме. Нищо не правят като хората. Тръгнахме на работа немити, немити ще си легнем. Обещаха да тръгнат нещата в това предприятие с новото ръководство, а става по-зле и по-зле“, оплакаха се читатели.

Управителят Ивайло Христов обясни липсата на вода в чешмите с повишената консумация след пускането й. „Като пуснахме водата, хората започнаха да оправят тези неща, които не бяха успели сутринта. Захранваме Ръждак, Дрангово и Митиново. Консумацията е голяма. Надявам се в най-скоро време хората в целия град да имат вода. При всички случаи утре сутринта вода ще има, ако не се случи някъде авария”, каза Ивайло Христов.

 

 

СПОДЕЛИ

6 КОМЕНТАРА

 1. Инкасаторите да минават да засичат водата всеки месец,а не да слагат съобщения на вратите да си снимаме водомерите и да им носим показанията.Ужас ,ако става така,защо ВИК Петрич не изгради
  електронна мрежа до всеки абонат и няма да има нужда от техните инкасатори.Сменете си фалшивия номер на съобщенията,защото няма как да си кореспондират хората с Вас.

  Петричанка

 2. Отличные характеристики добавка показывает и для увеличения репродуктивного возраста По мнению специалистов урологии, комплексное лечение способно восстановить мочеполовой аппарат продлить половой акт, улучшить состав семенной жидкости и увеличить шансы на зачатие.
  Особенности состава препарата.

  Приобрести лекарство для мочеполовой системы вы можете на странице http://urotrininfo.ru/barnaul/

 3. Микоз это грибковое поражение ногтей и кожи Ногти меняют цвет, кожа чешется, ноги неприятно пахнут Всё это препятствует полноценной жизни и создает предпосылки к серьезным последствиям Грибок очень заразен, поэтому человек становится разносчиком заболевания.
  Крем от грибка Tinedol Тинедол инструкция и цены.

  Сейчас можно быстро заказать тинедол в краснодаре